LOGO Charlottes Tangoskole Charlotte de Neergaard
TIPS & TRICKS
JUNI 2015

Kære tango-interesserede

 

Tak for en god sæson - ses vi på lørdag i Slagelse?

Sæsonen er ved at være slut, men inden den slutter helt, kan vi nå at mødes til et tango event i Slagelse i forbindelse med festugen - læs mere nedenfor ...

 

En tangolektion ...
... får du ikke denne gang, men i stedet en video og nogle overvejelser omkring de tekniske udfordringer ved at bevæge sig optimalt - en teknik, som er universel for al bevægelse - læs mere nedenfor ...

 

Ses vi i næste sæson?

Vi starter tango-undervisningen op igen i Slagelse i uge 36, dvs. første gang er 1. september 2015 kl. 19.30-21.00. Det er som vanligt hos Malene på "Dansegulvet", Klingeberg 14. Niveau er blandet, men med grundtræning/teknik, der er relevant for alle. Der er åbent for tilmeldinger nu.

 

Tilmelding til tango

 

GOD SOMMER til alle!


DANSENS LAGDELING

Træningsstadier, du skal igennem
for at blive en god tangodanser

Kropsbevidsthed

Danseteknik

Koreografi

Improvisation
Slagelse festuge 2015
Kom og støt op om tangoen på Slagelse festuge!

Du får:
- tangoundervisning/milonga
- en hyggelig aften i godt selskab
- GRATIS festugearmbånd

Program lørdag 27. juni, Schweizerpladsen
Kl. 17.00-17.30 INTRO
Kl. 17.30-18.00 Fri dans
Kl. 18.00-18.30 INTRO
Kl. 18.30-19.00 Fri dans
Slagelse festuge - TANGO event lørdag 27. juni kl. 17-19

Jeg skal lave tango INTRO på Slagelse festuge og for at gøre begivenheden så festlig og indbydende som muligt, inviteres du hermed til at deltage.

Som tak for hjælpen får du - ud over fornøjelsen - et gratis festugearmbånd (normalpris 300 kr.), som giver adgang til de store koncerter - se de 6 bands her.

Se program

De fleste pladser på "holdet" er besat, og de resterende vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Alle kan deltage (parvis tilmelding).

Efter arrangementet går vi ud og spiser, hvis der er stemning for det.

Hvis du er interesseret, så klik her:

Få invitation tilsendt
Ikke HVAD, men HVORDAN
Stabiliserende øvelser (fx "elevator-øvelsen")er ikke kun for tango-dansere - de er også relevante for løbere, der vil forbedre deres løbeteknik.

Det viser denne video med en løbe-ekspert, der bruger elevator-øvelsen på ét ben som eksempel på en god løbeteknik-øvelse.

Se video

Den optimale måde at bevæge sig på er universel, ligegyldigt HVAD du dyrker. Det drejer sig om teknik. Det lyder måske kedeligt, men det kan gøres interessant og tilgængeligt for alle.

Professionelle bevægelses-instruktører bør insistere på det, for hvordan skal eleverne ellers få succes med deres aktivitet?


Kroppens linjer fortæller dig, om du er i balance og har en god bæring (holdning) fra centeret med tyngde ned gennem forfoden (grounding).

For at du kan se dine linjer, er spejle nødvendige i træningssalen.

Og for at du kan forbedre dine linjer, er stabiliserende øvelser nødvendige i din træning.
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard
www.tangoslagelse.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mailadresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en e-mail til c.neergaard@gmail.com.