LOGO Charlottes Tangoskole Charlotte de Neergaard
TIPS & TRICKS
AUGUST 2014

Kære tango-interesserede

Velkommen tilbage fra sommerferie - en dejlig varm én, hvis du har opholdt dig herhjemme i Danmark.

Vi skal tilbage i danseform og du kan starte med at forbedre din holdning - læs mere nedenfor.

Du kan også læse om Charlottes Tangoskole, som er klar til en ny sæson i Slagelse. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Glem heller ikke Holbæk Tangoforening, som inviterer til hyggelig milonga lørdag 20. september. Der vil være intro ved undertegnede samt dansepartner.

Jeg glæder mit til at se dig på dansegulvet her eller der ...

DANSENS LAGDELING

Træningsstadier, du skal igennem
for at blive en god tangodanser

Kropsbevidsthed

Danseteknik

Koreografi

Improvisation
7 trin til en god, almen BRUGSholdning
Grundlaget for al god og bæredygtig bevægelse er en god holdning - om du står, går eller danser.

For tangodansere er det specielt vigtigt at have en god holdning , for uden en god holdning kan du ikke føre særlig godt, og du kan ikke respondere på den føring, du modtager. Du mangler bæring og balance på det område, hvor du skal møde din dansepartner i dansen.

Desværre har vi en tendens til at søge løsningen på en dårlig holdning i andre ting fx ved at føre mere med armene, eller øve figurer, indtil begge parter kan dem udenad. Du kan nu i stedet øve dig på en god holdning ved at følge denne enkle og overskuelige guide.

Hvis du vil have personlig instruktion i en god holdning, vil det indgå som opvarmning på mit hold i Slagelse (se nedenfor). Du er også velkommen til Sundhedsdag på Sorø Bibliotek lørdag 30. august kl. 10-13, hvor jeg vil være til stede og give gratis råd og vejledning.
Argentinsk tango i Slagelse
I samarbejde med Dansegulvet.net tilbyder Charlottes Tangoskole igen undervisning i Slagelse. Det foregår tirsdag aften kl. 19.30-21.00 med start 2. september. Du kan lige nå at tilmelde dig.

Holdet var oprindeligt tænkt som et begynderhold, men vi har allerede fået tilmeldinger fra tidligere elever, så holdet bliver blandet. Læs holdbeskrivelse her.

Du kan tilmelde dig på c.neergaard@gmail.com eller malene@dansegulvet.net

Husk også at træne uden sko, det er godt for dine fødder. Hvis ikke du kan træne i sokker pga. for varme fødder, er mao-sko med bomuldssål et rigtig godt og billigt alternativ. Jeg har indkøbt et parti, så du kan prøve ...
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard
www.tangoslagelse.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mailadresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en e-mail til c.neergaard@gmail.com.