LOGO Charlottes Tangoskole Charlotte de Neergaard
TIPS & TRICKS
MARTS 2014

Kære tango-interesserede

Velkommen til mit nye nyhedsbrev med TIPS & TRICKS om argentinsk tango. Denne gang handler det om torso, ben, fødder og tangosko. Læs mere nedenfor.

I hvert nyhedsbrev får du en ny tangolektion inden for en af hovedkategorierne:

1) Kropsbevidsthed
2) Danseteknik
3) Koreografi
4) Fri dans/improvisation

Du kan læse mere om kategorierne i DANSENS LAGDELING, som er en oversigt over de træningsstadier, du skal igennem for at blive en god tangodanser.

Jeg håber, du får glæde af mine TIPS & TRICKS. Næste nyhedsbrev forventes at udkomme i april 2014. God arbejdslyst så længe!

DANSENS LAGDELING

Træningsstadier, du skal igennem
for at blive en god tangodanser

Kropsbevidsthed

Danseteknik

Koreografi

Improvisation
Torso & ben
Torso & ben

Denne tangolektion handler om at have frie, bevægelige ben samtidig med en fast overkrop. Det er svært, hvis du ikke træner det fra grunden. Jeg kan give dig effektive øvelser, der bringer dig på rette spor lynhurtigt.


Smukke fødder

Smuk tango starter og slutter med smukke fødder! Har du balance i dine fødder, både på flad fod og hvis du danser i sko med hæl? Eller har du forsømt træning af dine fødder, så du mangler bæring og i stedet falder ud over lilletåen? Jeg kan give dig enkle øvelser, så du får smukke fødder.

Charlottes Tangoskole                      Charlottes Tangoskole
Charlottes Tangoskole Tangosko
Hvordan finder du de rigtige sko, der passer til lige præcis DINE fødder? 5 gode råd om tangosko, INDEN du køber.

 Læs mere ...
Nye priser
Samtidig med lancering af ny hjemmeside er mine priser blevet justeret. Men hvis du er hurtig og bestiller inden næste nyhedsbrev (april 2014), kan du få undervisning til gammel pris.

Nye priser

Gamle priser
Charlottes Tangoskole
Med venlig hilsen
Charlotte de Neergaard
www.tangoslagelse.dk
Denne e-mail er sendt til dig, fordi din e-mailadresse er på min mailingliste. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det her eller sende en e-mail til c.neergaard@gmail.com.